Monday, December 28, 2009

BLOG TERBARU SELANGOROJE

Blog terbaru selangor oje telah tercipta..sila layari blog terbaru dengan klik dibawah,harap rakan-rakan PTT dapat support blog ini...



12 comments:

  1. (budak_melayu) woi aku nak beli 6021 aku letak 1000 ribu rupia bleh..... hehehe punai lah yoooo hehehe

    ReplyDelete
  2. adeyyyy...kena onar ker nie..ahakss

    ReplyDelete
  3. ni org slangor je ke ley join? XD

    ReplyDelete
  4. Suraya,

    taklah semua negara dan negeri buleh..dalam selangor oje orang sarawak ada orang utara ada orang sabah ada dan macam-macam orang ada..hehe..nak join sms no maxis no untuk push to talk atau PTT kat saudara JAIBON OJEBER

    ReplyDelete
  5. melayu oh melayu boleh ke mcm ni yeee.... onar besar kate ye....

    ReplyDelete
  6. Joe..hehe..lulah orang pertama yang buat onar dalam blog wehh..satu pujian tuhhh..hehe

    ReplyDelete
  7. aslam kte nye bnyk onar kat cnnel skrg

    ReplyDelete
  8. assalammualaikum
    nak tanya sapa yang boleh upgrade hp,model yang saya pakai nokia 6021 dan kat mana lokasi
    saya tinggal di dengkil, selangor
    kalau ada email kat saya di ozhak1@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Anyway Nice..Visit mine if u free friend.. Bloody Day!

    ReplyDelete
  10. saya kl. tp mak mertua selangor...jawa klang lagik. cmtu kire bulih laa yer.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails